Om EH & Søn​ APS

Godt håndværk, kvalitet og service er grundstenene i vores forretning

Godt håndværk, kvalitet og service har altid været i centrum. Og det er fortsat de vigtigste grundsten i virksomhedens værdigrundlag. Hos EH & Søn ApS ønsker vi at være kendt for at levere håndværksydelser af høj kvalitet, til den aftalte tid og pris. Hos os er en aftale en aftale - sådan har det altid været.

Hoved- og fagentrepriser
​til alle typer af byggeprojekter

Tømrerfirmaet Ejner Hansen & Søn ApS er virksomhedens juridiske navn, men i dagligdagen forkorter vi det til EH & Søn. Vi har med stolthed drevet tømrer/snedkervirksomhed igennem 4 generationer. Herigennem har vi en lang liste af referencer, der dokumenterer en solid erfaring i, at varetage både hovedentrepriser og fagentrepriser indenfor alle typer af bygge- og renoveringsprojekter.

Fast stab af loyale og dygtige medarbejdere

Vi er stolte af, at kunne præsentere en fast stab af dygtige faglærte tømrer- og snedkersvende med mange års erfaring og anciennitet. Vi beskæftiger naturligvis også lærlinge, så vi er med til at sikre de næste generationer fortsat højt kvalificeret arbejdskraft - både i egne rækker og i branchen.

​Vores medarbejdere er kendt for at arbejde professionelt og serviceminded iht. de regler og normer, der er gældende på både offentlige, erhvervsmæssige og private ejendomme.

Målsætning

Hos EH & Søn ApS ønsker vi at være kendt for, at være et pålideligt og troværdigt tømrerfirma, der leverer håndværksydelser af høj kvalitet og som indgår aftaler, der holder. Det har vist sig at være kvaliteter der betyder, at vores kunder vender tilbage til os igen ved nye byggeprojekter og anbefaler os til andre

se referencer og kundetilfredshedsundersøgelse.

Ring mig op

Skal vi ringe dig op, med et godt tilbud på dit næste byggeprojekt.

Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Vælg område:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT os

​EH & Søn ApS

Værksted: Lyngevej 12
2640 Hedehusene

Telefon: 2015 5458
E-mail: info@ehogson.dk

CVR: 70121328

fbicon_2  linkedinicon

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?​

» Tilbygning​

» Tag

» Gulve

» Isolering

» Forsikringsskader

» Reparationer

Medlem af